Correctie behandeling2020-02-04T08:01:19+00:00

Correctie behandeling

HERSTELLEN PERMANENTE MAKE-UP
Het aanbrengen van permanente make-up is een specialisme. Dat leer je niet tijdens een cursus van een paar dagen. Bij Inkontour wordt u geholpen door een goed opgeleid specialist.
Helaas zijn er in de markt ook spelers die minder vakkundig zijn waardoor het resultaat tegenvalt. U zit er dan wel aan vast. Is de PMU eenmaal gezet, dan wast u het er niet zomaar vanaf.

Herstellen
Bij Inkontour kunt u, de reeds door een ander aangebrachte permanente make-up, laten herstellen. Veel te brede wenkbrauwen kunnen helaas niet smaller gemaakt worden maar zit er een vage, blauwe, rode, groene of grijze gloed over de wenkbrauwen dan kan de kleur herstelt worden. Kleurcorrecties vragen veel tijd. Het kan zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn om de kleur te herstellen. Soms is het herstellen van de PMU maar beperkt mogelijk. Tijdens het intakegesprek worden alle mondelingen afspraken, schriftelijk vastgelegd en door u ondertekend. Dit om te voorkomen dat wij achteraf aansprakelijk worden gesteld voor de problemen die een ander veroorzaakt heeft.

Bijwerken
Permanente make-up zal op den duur vervagen.
Bij Inkontour bieden wij u de mogelijkheid om bestaande permanente make-up ‘op te frissen’. Dit doen we uiteraard met dezelfde professionele techniek.