Bel ons App ons Mail ons Instagram Facebook

Het is bekend dat wenkbrauwen uitdrukking en karakter geven aan je gezicht. Door middel van de hairstroke techniek wordt er een natuurlijke wenkbrauw gecreëerd..

Bij Inkontour onderscheiden wij de hairstroke techniek en de 3D/hairstroke/shadow techniek.

 

Hairstrokes:

Tussen de wenkbrauwhaartjes worden machinaal dunne haartjes aangebracht. De wenkbrauwen worden als het waren opgevuld met natuurlijk uitziende haartjes.
Het voordeel van (machinale) hairstrokes is dat het resultaat langer blijft dan bij een microblading behandeling. Dit komt omdat er meer pigment in de huid wordt geplaatst als de haartjes machinaal worden ingebracht.

 

3D/hairstroke/shadow, wat is het verschil.

Met de 3D/hairstroke/shadow techniek worden er eerst (machinaal) dunne haartjes tussen de eigen wenkbrauwhaartjes geplaatst. Daarna wordt er een mooie schaduw aangebracht. Het resultaat is een natuurlijke wenkbrauw met een zachte ondergrond.

Voor het coveren van uw oude permanente make-up geeft de 3D/shadow techniek het mooiste resultaat. Door de schaduw die tussen de haartjes wordt gezet valt de oude ondergrond weg.

 

 

Voor alle behandeling gebruiken we enkel EU-gecertificeerde pigmenten.

Voor een blijvend, perfect resultaat adviseren wij een opfrisbehandeling na ongeveer 1,5 jaar.

 

Onderstaande foto`s zijn direct na de behandeling genomen. Na 1,5 week is het resultaat lichter en zachter van kleur. Kleuren worden bij Inkontour vooraf besproken en getest op de huid.