Bel ons App ons Mail ons Instagram Facebook

Het is bekend dat wenkbrauwen uitdrukking en karakter geven aan je gezicht. Door middel van de hairstroke techniek wordt er een natuurlijke wenkbrauw gecreëerd. Hairstrokes worden ook wel 3D browstrokes genoemd. Bij Inkontour onderscheiden wij machinale hairstrokes en de 3D-hairstroke techniek.

 

Machinale Hairstrokes:

Tussen de wenkbrauwhaartjes worden machinaal, met een flinterdun naaldje, streepjes aangebracht. De wenkbrauwen worden als het waren opgevuld met natuurlijk uitziende haartjes.

3D-Hairstroke techniek:

Tussen de wenkbrauwhaartjes worden machinaal, met een flinterdun naaldje, streepjes aangebracht. Na het zetten van de hairstrokes wordt er een lichte schaduw over de hairstrokes aangebracht voor een mooi 3D effect. Ook voor het coveren van uw oude permanente make-up geeft de 3D-hairstroke techniek het mooiste resultaat.

 

 

Houd er rekening mee dat 3D/hairstrokes een iets grover, opvullend effect geven. Wanneer je echt heel duidelijke fijne haartjes wil onderscheiden kies dan voor een microblading behandeling.

 

Voor alle behandeling gebruiken we enkel EU-gecertificeerde pigmenten.

Voor een blijvend, perfect resultaat adviseren wij een opfrisbehandeling na ongeveer 1,5 jaar.

 

Alle foto`s zijn voor de behandeling en direct na de behandeling genomen. De kleur neemt na ongeveer 4 a 5 dagen met 40% af.