Bel ons App ons Mail ons Instagram Facebook

 
Het is bekend dat wenkbrauwen uitdrukking en karakter geven aan je gezicht. Door middel van de hairstroke techniek wordt er een natuurlijke wenkbrauw gecreëerd. Hairstrokes worden ook wel 3D browstrokes genoemd. Bij Inkontour onderscheiden wij de machinale hairstroke en de 3D Shaded hairstroke techniek.

 

Machinale Hairstrokes:

Tussen de wenkbrauwhaartjes worden machinaal dunne haartjes aangebracht. De wenkbrauwen worden als het waren opgevuld met natuurlijk uitziende haartjes.
Het voordeel van machinaal hairstrokes is dat het resultaat langer blijft dan bij een microblading behandeling omdat er meer pigment in de huid wordt geplaatst als de haartjes machinaal worden ingebracht. Heb je een vette huid dan adviseren wij altijd machinale hairstrokes. Een vette huid houdt het pigment namelijk minder lang vast.

 

3D/Shaded hairstroke techniek, wat is het verschil.

Met de 3D/shaded hairstroke techniek worden er eerst dunne haartjes tussen de eigen wenkbrauwhaartjes geplaatst. Daarna wordt er een mooie schaduw aangebracht. Het resultaat is een natuurlijke wenkbrauw met een zachte ondergrond.

 
Voor het coveren van uw oude permanente make-up geeft de 3D/shaded techniek het mooiste resultaat. Door de schaduw die tussen de haartjes wordt gezet valt de oude ondergrond weg.

 

 

 

 
Voor alle behandeling gebruiken we enkel EU-gecertificeerde pigmenten.

Voor een blijvend, perfect resultaat adviseren wij een opfrisbehandeling na ongeveer 1,5 jaar.

 
Onderstaande foto`s zijn direct na de behandeling genomen. Na 1,5 week is het resultaat 10% tot 40% lichter, dit is afhankelijk van het merk pigment. Kleuren worden bij Inkontour vooraf besproken en getest op de huid.