Bel ons App ons Mail ons Instagram Facebook

Het is vrijwel onmogelijk om zelf een perfecte eyeliner perfect te tekenen.

 

Met permanente make up is dit wel mogelijk! Tijdens het zetten van de eyeliner wordt machinaal pigment tussen de wimpers gezet en langzaam opgebouwd naar de gewenste breedte.

 

Het model wordt vooraf getekend waardoor je altijd het gewenste model krijgt.

 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden. Wil je b.v. geen opvallende eyeliner maar wel een sprekende blik, kies dan voor de infralash eyeliner. Dit is een mooie, dunne eyeliner die tussen de ooghaartjes wordt gezet.

Ook de kleur van een eyeliner kunt u zelf bepalen. Zo is een donker grijze of zwart/bruine eyeliner ook prachtig. Deze kleuren vervagen op den duur ook, maar blijven langer mooi dan een zwarte eyeliner.

 

6 weken na de eerste behandeling komt u terug voor de gratis nabehandeling. Wij werken de eyeliner dan bij, zodat u nog jaren plezier heeft van uw permanente eyeliner. Na de eerste behandeling vervaagt de permanente make-up ongeveer voor 40% omdat de huid veel pigment afstoot, dit is heel normaal. Tijdens de tweede behandeling werken wij de eyeliner mooi bij.

 

Voor een mooi resultaat zijn er altijd minimaal twee behandelingen nodig. Om reden dat de huid bij iedereen verschillend is en anders geneest, kan het zijn dat er na uitval nog een derde behandeling nodig is. Ook medicatie speelt hierin een belangrijke rol. Door de nazorgconstructies goed op te volgen verklein je de kans op een tweede nabehandeling.

 

Een opfrisbehandeling na ongeveer 1,5 tot 2 jaar zal de kleur en de vorm weer volledig herstellen.