Bel ons App ons Mail ons Instagram Facebook

Wat is het verschil?

Bij zowel Shadow, Ombré als bij Powder brows zien je wenkbrauwen eruit alsof ze getekend zijn met een wenkbrauwpotlood. Het gewenste model wordt getekend en het kleurpiment wordt machinaal in de huid gepoetst. Er ontstaat een mooie schaduw onder de eigen wenkbrauw. Shadow brows zijn egaal van kleur. Bij Ombré brows gaat de overloop van het begin van de wenkbrauw naar het einde van de wenkbrauw heel geleidelijk van licht naar donkerder. Bij Powder brows is de gehele wenkbrauw één kleur, maar worden de randen zachter ingezet. Dit is met name bij het begin van de wenkbrauw en de bovenzijde. Als je zelf wat minder wenkbrauwhaar hebt dan is het mooi om er hairstrokes overheen te zetten voor een mooi 3D effect. Het resultaat is een prachtige, strakke wenkbrauw zoals u hem normaal zou tekenen.

Direct na de behandeling zien de wenkbrauwen er vrij donker uit. Na 2 weken zijn de wenkbrauwen tussen de 10 tot 40% lichter dan op de hieronder getoonde foto’s.

10% lichter met de powder pigmenten van Ecuri en 40% met de classic brow pigmenten van Irma Hulsher.

Voor correctiebehandelingen gebruiken wij de pigmenten van Ecuri. Deze powder pigmenten zijn ideaal voor het coveren van wenkbrauwen met een grijs/blauwe of rode ondergrond.

Na 6 weken zien wij u terug voor de nabehandeling.

Semi-permanente make-up is na circa drie jaar vrijwel verdwenen. Een opfrisbehandeling na ongeveer 1,5-2 jaar zal de kleur en vorm weer volledig herstellen.