Bel ons App ons Mail ons Instagram Facebook

Microblading

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up en erg populair. Met microblading kunnen we een natuurlijke wenkbrauw creëren die niet van echt te onderscheiden is. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade. Samen kiezen we de juiste kleur pigment en tekenen het gewenste model. De eerste behandeling duurt ongeveer 1,5/2 uur. Na de behandeling krijgt u een aftercare product en schriftelijke uitleg mee voor de nazorg.  Na 6 weken zien wij u terug voor de nabehandeling.

 

Microblading of de 3D/Shaded hairstroke techniek, wat is het verschil.

Bij microblading of haartjestechniek imiteren we wenkbrauwhaartjes, dit gebeurt handmatig met een blade. Deze haartjes zien er fijner uit dan bij de machinale hairstroke techniek omdat microblading oppervlakkiger is (minder diep). Het resultaat blijft tot maximaal 1/1,5 jaar. Gemiddeld, want er zijn uiteraard uitzonderingen bij wie het sneller vervaagt of bij wie het langer blijft. Dit heeft o.a. met het huidtype, medicijnengebruik en levenswijze te maken. Voor mensen met een vette huid raden wij “alleen” microblading af. Door het vet in de huid vervagen de haartjes sneller. De 3D/shaded hairstroke techniek is voor deze mensen een mooie optie.

 

Met de 3D/shaded hairstroke techniek worden er dunne haartjes tussen de eigen wenkbrauwhaartjes geplaatst. Daarna wordt er een mooie schaduw aangebracht. Het  resultaat is een natuurlijke wenkbrauw met een zachte ondergrond.

 

 

 

Ook voor mannen kan microblading uitkomst bieden.

Zijn de wenkbrauwen deels uitgevallen door Alopecia Areata of ontsierd door een litteken? Na een microblading behandeling is daar niets meer van te zien.

Voor alle behandeling gebruiken we enkel EU-gecertificeerde pigmenten.