Bel ons App ons Mail ons Instagram Facebook

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up en erg populair. Met microblading kunnen we een natuurlijke wenkbrauw creëren die niet van echt te onderscheiden is. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade. Samen kiezen we de juiste kleur pigment en tekenen het gewenste model. De eerste behandeling duurt ongeveer 1,5/2 uur. Na de behandeling krijgt u een aftercare product en schriftelijke uitleg mee voor de nazorg.  Na 6 weken zien wij u terug voor de nabehandeling.

 

Het verschil tussen microblading en de 3D hairstroke techniek.

Bij microblading of haartjestechniek imiteren we wenkbrauwhaartjes, dit gebeurt handmatig met een blade. Deze haartjes zien er fijner uit dan bij de hairstroke techniek omdat microblading oppervlakkiger is (minder diep). Het resultaat blijft tot maximaal 1 jaar. Voor mensen met een vette huid raden wij microblading af. Door het vet in de huid vervagen de haartjes vrij snel. Ons advies is  om bij een vette huid, machinale hairstrokes te laten zetten.

3D/hairstrokes worden machinaal gezet. Het resultaat blijft 1,5 tot 2 jaar. Als het pigment machinaal wordt ingebracht zijn de haartjes iets dikker, maar het resultaat blijft langer. Gemiddeld, want er zijn uiteraard uitzonderingen bij wie het sneller vervaagt of bij wie het langer blijft. Dit heeft met het huidtype en levenswijze te maken.

 

Welke techniek het beste bij jou past is uiteraard is een kwestie van persoonlijke smaak. Wanneer je echt heel duidelijke fijne haartjes wil onderscheiden, kies dan voor de microblading behandeling.

Ook voor mannen kan microblading uitkomst bieden.

Zijn de wenkbrauwen deels uitgevallen door Alopecia Areata of ontsierd door een litteken? Na een microblading behandeling is daar niets meer van te zien.

Voor alle behandeling gebruiken we enkel EU-gecertificeerde pigmenten.