Bel ons App ons Mail ons Instagram Facebook

Microblading

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up en erg populair. Met microblading kunnen we een natuurlijke wenkbrauw creëren die niet van echt te onderscheiden is. Bij microblading of haartjestechniek imiteren we wenkbrauwhaartjes, dit gebeurt handmatig met een blade.

Samen kiezen we de juiste kleur pigment en tekenen het gewenste model.

De eerste behandeling duurt ongeveer 1,5/2 uur.

Het resultaat blijft tot maximaal 1/1,5 jaar. Gemiddeld, want er zijn uiteraard uitzonderingen bij wie het sneller vervaagt of bij wie het langer blijft. Dit heeft o.a. met het huidtype, medicijnengebruik en levenswijze te maken.

 

Na de behandeling krijgt u een aftercare product en schriftelijke uitleg mee voor de nazorg. Na 6 weken zien wij u terug voor de gratis nabehandeling.

 

Voor mensen met een vette huid raden wij microblading af. Door het vet in de huid vervagen de haartjes sneller. Heb je een vette huid dan is de hairstroke techniek de beste optie omdat er met deze (machinale) techniek meer pigment in de huid wordt gebracht. Het resultaat blijft langer mooi.

 

 

 

 

 

Ook voor mannen kan microblading uitkomst bieden.

Zijn de wenkbrauwen deels uitgevallen door Alopecia Areata of ontsierd door een litteken? Na een microblading behandeling is daar niets meer van te zien.

Voor alle behandeling gebruiken we enkel EU-gecertificeerde pigmenten.