Bel ons App ons Mail ons Instagram Facebook

Permanente Make-up

Permanente make-up is erg populair en één van de meest gevraagde behandelingen
binnen het cosmetisch tatoeëren. Permanente make up of PMU is het inbrengen van tijdelijke pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make up lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is anders. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of stratum basaal aan. Met deze techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het resultaat blijft 1,5 tot 2 jaar.

Wat kunt u verwachten bij Inkontour

U wordt bij Inkontour geholpen door een gediplomeerd schoonheidsspecialist en allround PMU specialist, opgeleid bij Esthetica Breda. Inkontour is GGD gekeurd. Dat wil zeggen dat je vakkundig en hygiënisch werkt met goedgekeurde tijdelijke pigmenten, producten en apparatuur. Een behandeling bij Inkontour is dan ook volkomen veilig, zie www.veiligpmu.nl

 

 

De behandeling: Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een intakegesprek om uw persoonlijke wensen te bespreken, zoals de gewenste vorm van de wenkbrauwen en de kleur van het pigment. Voordat we starten met de behandeling wordt de vorm van wenkbrauw op de huid getekend. Pas wanneer u tevreden bent over de vorm en de kleur beginnen we met de behandeling. 

Wat zijn de voordelen van permanente make-up

  • U bent geen tijd meer kwijt door het elke dag opnieuw aanbrengen van make-up
  • PMU is de oplossing voor mensen met alopecia, vitiligo of met een visuele beperking
  • U kunt voortaan zorgeloos sporten, zwemmen en in de sauna
  • Altijd een perfect verzorgde uitstraling en,..
  • Geen allergische reacties meer van make-up!